Sütlaç yapımında 2.5 litre süt kullanarak ne kadar tatlı elde edebileceğimizi merak ediyorum. Bu tarifteki oranlar ve malzemeler oldukça net bir şekilde belirtilmiş. Özellikle pirinçlerin pişirilme süreci ve sütle kaynatılması aşamaları çok önemli gibi görünüyor. Yeteri kadar pişirilirse, kıvamı da çok güzel olacaktır. Sütlaçın son aşamasında üzerine serpilecek tarçın, tatlıya farklı bir lezzet katacak. Peki, bu tarifin farklı varyasyonları ile sütlaçın tadını nasıl daha da zenginleştirebiliriz? Farklı aroma eklemek için önerdiğiniz başka malzemeler var mı?
Sütlaç yapımında 2.5 litre süt kullanarak ne kadar tatlı elde edebileceğimizi merak ediyorum. Bu tarifteki oranlar ve malzemeler oldukça net bir şekilde belirtilmiş. Özellikle pirinçlerin pişirilme süreci ve sütle kaynatılması aşamaları çok önemli gibi görünüyor. Yeteri kadar pişirilirse, kıvamı da çok güzel olacaktır. Sütlaçın son aşamasında üzerine serpilecek tarçın, tatlıya farklı bir lezzet katacak. Peki, bu tarifin farklı varyasyonları ile sütlaçın tadını nasıl daha da zenginleştirebiliriz? Farklı aroma eklemek için önerdiğiniz başka malzemeler var mı?
Cevap yaz