Sütlaç yaparken en çok dikkat ettiğim nokta pirinçlerin hazırlanması. Yıkama işlemi sonrasında bekletmek gerçekten önemli mi? Ayrıca, sütlaçın kıvamını ayarlarken eklediğim süt miktarı sonuç üzerinde nasıl bir etki yapıyor? Tarçın ekleme aşamasında ne kadar kullanmalıyım, tatlımın lezzetini artırmak için fazla kaçırmamak adına nelere dikkat etmeliyim?
Sütlaç yaparken en çok dikkat ettiğim nokta pirinçlerin hazırlanması. Yıkama işlemi sonrasında bekletmek gerçekten önemli mi? Ayrıca, sütlaçın kıvamını ayarlarken eklediğim süt miktarı sonuç üzerinde nasıl bir etki yapıyor? Tarçın ekleme aşamasında ne kadar kullanmalıyım, tatlımın lezzetini artırmak için fazla kaçırmamak adına nelere dikkat etmeliyim?
Cevap yaz