Sütlaç yapımında 1.5 litre süt kullanılması gerektiğini gördüm, ama ben sadece 1.5 litre sütüm var. Sadece bir buçuk litre sütle nasıl sütlaç yapabilirim? Pirinç ve şeker miktarını ne kadar ayarlamam gerekir? Ayrıca, nişasta ekleyip eklememek konusunda kararsız kaldım. Kıvamı nasıl ayarlayabilirim? Tarçın ve sunum önerileri hakkında da bilgi verebilir misiniz?
Sütlaç yapımında 1.5 litre süt kullanılması gerektiğini gördüm, ama ben sadece 1.5 litre sütüm var. Sadece bir buçuk litre sütle nasıl sütlaç yapabilirim? Pirinç ve şeker miktarını ne kadar ayarlamam gerekir? Ayrıca, nişasta ekleyip eklememek konusunda kararsız kaldım. Kıvamı nasıl ayarlayabilirim? Tarçın ve sunum önerileri hakkında da bilgi verebilir misiniz?
Cevap yaz